29.01.2024

Seben İlçe Müftülüğü, Gençliğe Değer Projesi kapsamında ara dönem kampı düzenledi

Seben İlçe Müftülüğü, Gençliğe Değer Projesi kapsamında ara dönem kamp programını gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Salih Terzi, projedeki öğrencilerle buluşarak gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti. Gençlerimize Cami sevgisinin, milli değerlerimizin, ibadet şuurunun, kardeşlik bilincinin verildiği bu tür etkinlikleri önemsediklerini, iman sahibi, ahlaklı gençler yetiştirmek için gayretle çalıştıklarını aktaran Terzi, çocuklarını bize emanet eden, bu tür faaliyetlerde yer almasını sağlayan başta anne-babalar olmak üzere, gençlerimize rehberlik eden, onların gönüllerine dokunan din görevlilerine ve maddi manevi katkı sağlayan tüm Seben halkına teşekkür etti.

Öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek ve farklı alanlarda yetişmelerini hedefleyen bu proje, genç nüfusun azlığına rağmen yoğun bir ilgi gördü. Seben Yeni Camii ve Merkez Kur’an Kursunda yapılan ara dönem kamp projesi 3 gün sürdü. Kampta öğrencilerimiz; değerler eğitimi, dini bilgiler, yarışmalar, geziler, turnuvalar, sinema gibi çeşitli aktivitelerle kaliteli vakit geçirdiler. Tekrarını talep eden öğrencilere İlçe Müftüsü Terzi baharda yine yapacaklarının sözünü verdi.