01.05.2024

İL MÜFTÜSÜ HÜSEYİN DEMİRTAŞ BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

İlk ziyaret başkan sayın Tanju Özcan'a oldu.

İL MÜFTÜSÜ HÜSEYİN DEMİRTAŞ BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ.

Müftü Demirtaş, mahalli seçimlerde Bolu il, ilçe ve beldelerde belediye başkanı seçilen başkanlarını tebrik için ziyaret programları planladı.

İlk ziyaret Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan oldu.

Müftü Demirtaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a Kur'an-ı Kerim içerikli özel bir hediye sundu.

Başkan Tanju Özcan nazik ziyareti için İl Müftüsü Demirtaş'a teşekkür etti ve müftülük hizmetlerine destek vereceklerini belirtti.

İl Müftüsü Demirtaş, başkan Özcan'a nezaketi ve destekleri için teşekkür etti.

---

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş İkinci ziyaretini Bolu Merkez-Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Sedat Bozoğlu'na yaptı.

Müftü Demirtaş Belediye Başkanı Sedat Bozoğlu'nu makamında ziyaret ederek tebrik etti ve Kur'an-i Kerim hediye etti.

Müftü Demirtaş, İlimizdeki tüm belediye başkanlarını ziyaret ederek Türk bayraklı Kur'an-ı Kerim hediye edeceğini belirtti.