01.05.2024

İLÇE MÜFTÜLERİ GEREDE'DE TOPLANDI

İLÇE MÜFTÜLERİ GEREDE'DE TOPLANDI.

Periyodik olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı bu ay Gerede ilçesinde yapıldı.

Ev sahipliğini Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan'ın yaptığı toplantıya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş başkanlık etti.

Toplantıda Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri başta olmak üzere başkanlıktan gelen talimat ve çalışmalar değerlendirildi. Hafızlık Hizmetleri ,Yaz Kur'an Kursu Uygulama Esasları, 2024-2028 Stratejik Eylem Planı olmak üzere diğer idari konular değerlendirildi.

Toplantıya Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Yeniçağa Müftüsü Hasan Dinç, Mudurnu Müftüsü Mustafa Yeşilorman, Dörtdivan Müftüsü Mustafa Önal, Seben Müftüsü Salih Terzi, Göynük Müftüsü Erkan Aksu, Kıbrısçık Müftüsü Mücahid Dural, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Can ve Bolu Müftülüğü Şube Müdürü Adem Özdemir katıldı.

İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ toplantı öncesi Gerede'de Hacı adaylarına yönelik seminer programına katılarak konuşma yaptı. Hacı adaylarını tebrik etti.