22.04.2024

Teşekkürler, dindar ve mütedeyyin Bolu halkımıza..

UMREDEN DÖNEN KARDEŞLERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ KUR'AN ZİYAFETİNE BOLU HALKI YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ.

Tepecik Mahallesi Akşemsettin Camii'nde düzenlenen Maneviyat Sofrasına halkımız yoğun katılım gösterdi.

Saat 11.30'da başlayan programa İstanbul'dan Selman Kızmaz , Bilal Yıldırım, Adem Bilgetay hocalarımız ile Mudurnu ilçemizden Eyüp Acar hocalarımız davetli hocalar ve okuyucular olarak katıldı.

Her bir hocamız birbirinden güzel tilavetleri ve kasideleri ile gönüllerde iz bıraktılar..

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş namaz öncesinde cemaate sohbet yaptı.

Müftü Demirtaş sohbetinde Hz. Peygamberin diğer peygamberlerden üstünlüğüne dair tespitleri paylaştı. Milletimizin Hz. Peygambere ve Mekke-Medine sevgisi ve sevdasına yönelik muhabbetini dile getirdi.

Müftü Demirtaş, programın düzenlenmesine vesile olan Umre Kafilesi başkanı ve İl Murakıbı Yusuf Yıldırım, İmam-hatip İsmail Efe ve emekli imam-hatip Mustafa Alemdar hocalara teşekkür etti.

--

İl Müftülüğü olarak Cemaatimize, hocalarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.