22.04.2024

Bolu ilimizin, 8 komşu ilinden birisi de Eskişehir'dir.
ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK HOCAMIZ EKİBİ İLE BİRLİKTE İLİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek , Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek il müftülüğünce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı , BAİBÜ Diyanet Gençlik Merkezi ile diğer hizmet mekanlarını gezdi.
Cuma vaazını Yıldırım Bayezid Camii'nde gerçekleştiren İl Müftüsü Bekir Gerek yaptığı açıklamada şunları söyledi :
" Bolu ilimize sayın müftümüze bir ziyarette bulunmak hem de ekibimizle birlikte irşad ve faaliyetinde bulunma için geldik. Ayrıca Eskişehir ilimizde yürütülen iki büyük projemize destek için geldik. Çok memnun ve mutlu olduk. Bolu ilinde yürütülen çalışma ve projeleri de yerinde gördük. Üniversite yerleşkesindeki Gençlik Merkezi başta olmak üzere hizmet mekanlarını yerinde gördük. Bu güzel örnek çalışmaları için il müftüsü Hüseyin Demirtaş ve ekibini kutluyorum"dedi.

Bolu il müftüsü Hüseyin Demirtaş ise şunları söyledi :
" Eskişehir il muftusu Bekir Gerek hocamiza ekibi ile birlikte ziyaretler için ben de çok teşekkür ediyorum. Değerli müftümüz temmuz ayında emekli olacak olmasına rağmen başlattığı projelerini bitirmek için calisiyor. Eskişehir ilimizde başta eğitim merkezi olmak üzere birçok projeyi bitirdi. En son üniversite camii ile ve İl Müftülüğü hizmet binasını bitirmek için gece gündüz çalışıyor. Değerli müftümüze hem örnek kişiliği hem de görev hayatı içinde müftülük görevini devam ettirdiği süre içinde yaptığı birçok örnek çalışma için ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Her ile bir Bekir Gerek hocamız gerek.."

Eskişehir müftümüzle birlikte ilimizi ziyaret eden ve irşad faaliyetinde bulunan misafirlerimiz ;
İsrafil İğde (Müftü Yard.)
Faruk Latifoğlu (Müftü Yard.)
Gürsel Bayram (Şube Müdürü/Tepebaşı İlçe Müftülüğü )
Necati Erdağı (Uzman Vaiz/Odunpazarı)
Ahmet Çatman (Cezaevi Vaizi/İl Müftülüğü)
Mehmet Aygün (Cezaevi Vaizi/İl Müftülüğü)