18.03.2024

MİLLİ VE DİNİ RUH, ESERLERE SİNMİŞ!

Çanakkale Ruhu " Resim yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

MİLLİ VE DİNİ RUH, ESERLERE SİNMİŞ!

" 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Bolu il müftülüğünce lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" konulu resim yarışması yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülkemizin bütün il ve ilçelerinde yapılması önerilen resim yarışması Bolu İl Müftülüğünce de yapıldı.

Yarışmaya Bolu ili liselerinden 6 eser katildi.

Katılan eserlerin komisyonca değerlendirilmesi sonucunda birinciliği Yasemin Şentürk (Bolu Güzel Sanatlar Lisesi), ikinciliği Azra Şahin (Bolu Güzel Sanatlar Lisesi) , üçüncülüğü ise Doğa Adakcılar (Kanuni Anadolu Lisesi) kazandı.

Diğer üç eser ise mansiyon ödülleri kazandı.

Zeynep ÖNER ( Bolu Güzel Sanatlar Lisesi), Meryem ADANUR( İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Emine TEKİN (Organize Sanayi Böl. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi )

Öğrencilere hediyeleri il müftülüğünde İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından verildi.

Birinciye 1.500 TL, ikinciye 1.000 TL, üçüncüye 500 TL nakit ödülleri , diğerlerine ise 400'er TL'lik mansiyon ödülleri verildi.