15.03.2024

14 MART TIP BAYRAMINDA GENC TIBBİYELİRLERLE İFTAR SEVİNCİ

Geçerken Öğrenci Topluluğu iftar programında buluştu.

14 MART TIP BAYRAMINDA GENC TIBBİYELİRLERLE İFTAR SEVİNCİ..

Ramazan'ın dördüncü gününde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi BAİBÜ Tıp Fakültesinde okuyan erkek ve kız öğrencilerin davet edildiği programa 230 öğrenci katıldı.

Diyanet Gençlik Geçerken Öğrenci topluluğunun düzenlediği iftar programına BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı , Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güzel Kurtoğlu , İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Akademisyen hocalar, Manevi Danışman ve il Vaizi Harun Bakan , kız ve erkek öğrenciler katıldı.

İftar Öncesi Kur'an tilaveti ile başlayan program Tıp Fakültesi Dekanı Mustafa Güzel Kurtoğlu ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş 'in günün ve anlam önemini belirten konuşmalarının ardından birlikte oruç açıldı.

İftar sonrası il Müftüsü Demirtaş, öğrencilere akşam namazını kıldırdı.

İl Müftülüğü olarak genç tibbiyelilerin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, BAİBÜ Geçerken Topluluğunu tebrik ediyoruz..