14.03.2024

"EVRENSEL MESAJI ANLAMAK VE YAŞAMAK" KONULU PROJE İÇİN ÖĞRENCİLERE KUR'AN MEALİ DAĞITILDI

Ramazan öncesi anlamlı bir proje ..

Bolu il Müftülüğü İl Milli Eğitim iş birliğinde Gazipaşa Ortaokulu tarafından yürütülen Ramazan ayında başlayacak olan ''Evrensel Mesajı Anlamak ve Yaşamak'' projesi tanıtım ve paylaşım programı Gazipaşa Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa, İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, şube müdürleri, STK temsilcileri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programdan sonra konuklara ve öğrencilere ''Kur'an-ı Kerim Meali'' dağıtıldı.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş program sonrası yaptığı açıklamada , Diyanet, İlahiyat ve Milli Eğitim işbirliğinin ilimizdeki yansıması olan bu proje ile çocuklarımız Hz. Kur'an ile buluşmuş olacak. Bu projenin mutfağında Din Kültürü Öğretmenimiz başta olmak üzere okul müdürlüğüne ve velilere teşekkür ederim. Okuldaki herkese bu mübarek ay öncesi Kur'an meali dağıtıldı. Ramazan öncesi anlamlı bir çalışma oldu." , dedi.