30.05.2023

RAMAZAN SANDIĞI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

RAMAZAN SANDIĞI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..

Bolu il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca 156 öğrencinin katılımıyla "Ramazan Sandığı" projesi gerçekleştirildi.

Ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen projenin ödül töreni, İl Müftüsü Sayın Ali Rıza TAHİROĞLU’nun da katılımlarıyla Kalıcı Konutlar Camii'nde yapıldı.

Yaptıkları salih ameller, iyilik ve ibadetlerle puan toplayan öğrenciler, gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

Projede birinci olan öğrenciye altın, diğer dereceye giren öğrencilere ise çeşitli ödüller takdim edildi. Ayrıca projeye katılan her bir öğrenciye katılım belgesi ve kitap hediye edildi.

İl Müftüsü Sayın Ali Rıza TAHİROĞLU, gençlik hizmetlerinin önemine vurgu yaparak, projeye katılan öğrenci, hoca ve velilere teşekkür etti, ayrıca gençlerin geleceğe umutla bakmamızın vesilesi olduğunun da altını çizdi.

Program İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU'nun yaptığı dua ile son buldu.