18.05.2023

BOLU İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN DEPREM BÖLGESİNE YENİ EKİP YOLA ÇIKTI

6 Şubat 2023 tarihinde 11 İli etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından bölgede depremzede vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya devam ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonuyla depremden etkilenen illerdeki çalışmalara destek olmak için, İl ve İlçe Müftülüklerindeki gönüllü ekipler bölgeye gönderilmeye devam ediyor. Bu kapsamda deprem bölgesinde yürütülen faaliyetlere katkı sağlamak üzere, Bolu İl Müftülüğü ve ilçelerindeki Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan 5 kişilik ekip 15.05.2023 tarihinde deprem bölgesine uğurlandı.

Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Kahramanmaraş’ta kurulan çadır ve konteyner kentlerde hizmet veren “Diyanet Çocuk” çadırlarında görev yapacaklardır.

Rabbimizden sağ salim görev bölgelerine ulaşmalarını, hayırlısı ile görevlerini yaparak yine sağ salim memleketlerine dönmelerini niyaz ederiz.