15.09.2022

2022 Yılı Eylül Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Gerede’de Yapıldı

2022 Yılı Eylül Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesinin yanı sıra İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması amacıyla, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu başkanlığında 14.09.2022 tarihinde Gerede İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantı öncesinde, Gerede’de yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime başlanan ve yakın zamanda resmi açılış programı gerçekleştirilecek olan Merkez Erkek Kur’an Kursu, ziyaret edilerek incelemeler yapıldı ve İl Müftüsü Tahiroğlu’nun öncülüğünde öğrenciler ile sohbet edildi.

Bolu Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gerede Müftüsü Yüksel Başkan, Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Yeniçağa Müftüsü Hasan Dinç, Mudurnu Müftüsü Mustafa Yeşlorman, Dörtdivan Müftüsü Dr. Sinan Yıldız, Seben Vaizi Hüseyin Hilmi Kara ve Göynük Vaizi Ahmet Erdemli katıldı.