16.05.2022

İl Müftülüğü’nden Engelli Personellere Hediye Takdim Edildi.

10 - 16 Mayıs Dünya Engeliller Haftası olması münasebetiyle Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları, İl Müftülüğü’ndeki engelli çalışanlarına hediye takdim etti.

13.05.2022 Cuma günü İl Müftülüğü’nde yapılan programda, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan kısa bir konuşma yaptı. Sayın Arslan: “Rabbimizin bize en büyük nimetlerinden birisi de sağlıktır. Bizler her halimize şükretmeliyiz. Her birimiz ya engellidir, ya engelli bireyi olan ailedendir ya da engelli adayıdır. Engelli Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzde görevli olan engelli personelimize hediyeler hazırladık. Onları unutmadığımızı ve her zaman onların yanlarında olduğumuzu tekrar hatırlatmak istedik. Biz engelli personelimizin performansından çok memnunuz. Kendilerine verilen görevleri şu ana kadar layıkı ile yerine getirdiler. Bundan sonraki hayatlarında kendilerine ve aile bireylerine sağlıklı ömürler dilerim.” diyerek duygularını ifade etti.

Engelli personeller Kerim Yanar, Arslan Özyaman ve Emir Topal Müftülük çatısı altında görev yapmaktan gurur duyduklarını belirterek başta İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ve TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları’na teşekkür ettiler.