12.10.2021

İmam-Hatip Muhammet Seyithan AKSU “Amme Cüzü Meal ve Tefsiri” Yarışmasında İl Birincisi Oldu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bu yıl 3.sü düzenlenen “Amme Cüzü Meal ve Tefsiri” yarışmasında Merkez ve ilçelerde görev yapan Din Görevlileri arasında yapılan il birinciliği yarışmasında Bolu Merkez Değirmendere Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Muhammet Seyithan Aksu 1. olmuştur.

Yarışma sonucunda il birincisi olan Aksu’yu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu makamında kabul etti. Sayın Tahiroğlu: “Böylesi önemli bir yarışmada il birincisi olan arkadaşımızı kutluyorum. Genç arkadaşların bu türlü yarışmalara katılmaları beni sevindiriyor. Başarılarının devamını diliyorum” diyerek kendisine hediye takdim etti.

Hediye takdiminden sonra il birincisi Aksu: “Öğrencilik hayatımdan beri Tefsir ilmine merakım var. Böyle bir yarışma yapıldığını görünce de tefsir ilmi çalışmamda bir teşvik olsun, bir vesile olsun diyerek yarışmaya katıldım. Rabbim birincilik nasip etti. İl Müftümüz Sayın Ali Rıza Tahiroğlu hocamız beni makamında kabul ederek onurlandırmıştır. İl Müftümüzün elinden hediye almak benim için bir gurur ve onurdur. Sayın müftüme çok teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.