17.07.2021

15 temmuz Programında Müftülük Tasavvuf Musikisi Topluluğu’ndan Muhteşem Konser

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde 15.07.2021 tarihinden günü akşam 21.30 itibariyle Kent Meydanı’nda anma törenine gerçekleştirildi. İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Kur’an -ı Kerim tilavet edildi. Bolu Milletvekilleri ve Vali Ahmet Ümit günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Protokol konuşmalarının ardından Bolu İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu İlahi, kaside ve marşlar seslendirdi. Saatler 00:13’ü gösterdiği zaman Bolu’daki tüm camilerde selalar okundu.

Pandemi kurallarına (maske, mesafe, temizlik) uyularak gerçekleştirilen programa Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,, Protokol üyeleri, Bolu İl Müftüsü Ali Rıza TAhiroğlu, Şehit yakınları, gaziler, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.