10.06.2021

Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı.

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Merkezinde ve İlçelerde yapılan yarışmaların sonucunda birinci olan görevliler arasında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu İl Birinciliği” Yarışmaları yapıldı.

10.06.2021 tarihinde Tepecik Mahallesi Akşemseddin Camii’nde sunuculuğunu Din Hizmetleri Hüseyin Köklü ve Komisyon Başkanlığını İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yaptığı yarışmalar sonucunda;

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Birinci:

İbrahim Aytaş : Bolu Merkez Kültür Mahallesi Fatih Camii Müezzin-Kayyımı

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Birinci:

Rıfat Alibaş : Göynük Gazi Süleyman Paşa Camii İmam-Hatibi

Kendi kategorilerinde birinci olan din görevlilerimiz İlimizi Bölge Yarışmalarında temsil etmeye hak kazanmışlardır. Bolu İl Müftülüğü olarak her ikisine de başarılar dileriz.

Yarışma sonunda dereceye giren görevlilere Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından oluşan kitap seti hediye edilmiştir.