10.06.2021

Bolu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Haşim Ulusoy ve Yürütme Kurulu Üyeleri İl Müftümüzü Makamında Ziyaret Etti.

İl Müftümüzün Bolu’ya atanmasından sonra hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 10.06.2021 tarihinde Bolu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Haşim Ulusoy ve Yürütme Kurulu Üyeleri İl Müftümüzü Makamında ziyaret ederek İl Müftümüz Ali Tahiroğlu’na yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Başkan Ulusoy, Kent Konseyinin görevlerini kısaca anlattı: “Sayın Müftüm biz Kent Konseyi olarak; kent yaşamında, kent vizyonu’nun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, gibi çalışma usul ve esaslarını düzenleme gibi bir görevimiz var. Yeni göreviniz hayırlı olsun sizlere başarılar dilerim” dedi.

İl Müftümüz Sayın Tahiroğlu da Kent Konseyi Başkanı Ulusoy ve Yürütme Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek kendilerine teşekkür etti.