05.07.2024

AFAD EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Arazideyiz, arazi değiliz.

AFAD EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR..

Bolu AFAD İl Müdürlüğü tarafından kurumlara teorik ve pratik eğitimler veriliyor.

Bolu İl Müftülüğü personeline verilen teorik Afad eğitiminden sonra uygulama için afad eğitim alanında uygulama eğitimleri verildi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş , AFAD eğitimine katılan müftülük personelini ziyaret etti.

Motivasyonla ve gayretli çalışmalar için personeli tebrik etti, AFAD yetkililerine teşekkür etti.

AFAD eğitimine katılan İl Müftülüğü İdari Mali İşler Personeli Erhan ARSLAN , " eğitimlerin çok verimli geçtiğini gördük, gösterilen teknik eğitimlerin insan hayatını kurtarmada ne kadar önemli olduğunu test ettik. Bir insanı kurtarmanın bütün insanlığı kurtarmak olduğunu öğreten bir dinin mensupları olarak daha çok çalışmamız gerektiğini hissettik.

AFAD ekipleri tarafından müftülüğümüz daire personellerine (14 Kişi) yönelik depremde Arama ve Kurtarma saha eğitimleri verilmiştir.

Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları AFAD eğitimcileri tarafından verilmiştir. Ekip oluşumu ve ekiplerle işbirliği içinde çalışmaları gösterildi", dedi.

5 gün süren teorik ve pratik eğitimde aşağıdaki konu başlıklarınım eğitimi yaptırıldı :

AFAD EğitimNde Yer AlannKonular:

Depremde Arama ve Kurtarma

Destek AFAD Gönüllüsü Eğitimi