08.01.2024

Mengen’de Gençliğe Değer ile ÇEDES projeleri kapsamında çocuklar çizgi film-sinema etkinliğinde buluştu

Bolu Mengen İlçe Müftülüğünce Gençliğe Değer ile ÇEDES "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projeleri kapsamında öğrencilere yönelik eğitimler ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda ÇEDES projesi kapsamında Bolu Mengen Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri öğretmeleri Emel Bostancı rehberliğinde Mengen İlçe Müftüsü Mehmet Özcan eşliğinde çizgi film-sinema etkinliğinde buluştu.

İlçe Müftüsü Özcan, ÇEDES projesinin önemini vurgulayarak Gençliğe Değer projesi kapsamında düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve başta öğretmenleri olmak üzere öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti.

Etkinlik sonunda öğrencilere 'Diyanet Çocuk Dergisi' ve 'Diyanet Çocuk Takvimi' hediye edildi.