15.02.2021

İlçe Müftümüzün Üç Aylar Mesajı

Rahmanın, kullarına rahmet ve mağfiretini bolca verdiği, yeniden yenilenme ve kendine çeki düzen verme, eksiklikleri giderme ayları olan Mübarek Üç Aylara girmiş bulunuyoruz.

Kur’an okuyarak, oruç tutarak, nafile namazlar ve kaza namazları kılarak, nefsimizi tezkiye edeceğimiz, kulluk şuuruna ereceğimiz, affı talep edip bolca tevbe ve istiğfar edeceğimiz bir bereket mevsimine girmiş bulunuyoruz.

Bu vesileyle üç ayların İslam Ümmetine ve ülkemize hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Lütfi PEKCANLI

İlçe Müftüsü