11.10.2021

Yarışmanın Amacı: Mevlid-i Nebi Haftası

Yarışma Tarihi: 17 Ekim- 29 Ekim 2021

Son Başvuru Tarihi : 25 Ekim 2021

Yarışmaya Katılım Koşulları: Göynük ilçesinde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri

Yarışma Koşulları:-Yarışmaya katılım için, gönderilen şiir ve kompozisyonun daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir. Eserin herhangi bir yayında daha önce yayımlandığının tespit edilmesi halinde değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Çalışma tekniği serbesttir.

-Şiir ve kompozisyon, yarışma konusuna uygun yazılmalıdır.

-Her öğrenci yarışmaya bir(1) adet şiir veya kompozisyonla katılabilecektir. Sayfa sınırlaması yoktur.

-Yarışmaya katılanların mutlaka; adı, soyadı, okul, sınıf, telefon, adres yazmaları gerekmektedir.

-Yarışma sonrası dereceye giren şiir ve kompozisyonlar web adresinde yayınlanacaktır.

-Katılımcılar yarışmaya katılırken, tüm katılım şartlarını kabul etmiş sayılmaktadırlar.

Başvuru adresi: - Yarışmaya katılacaklar, yazdıkları şiir ve kompozisyonları 25 Ekim- 4 Kasım 2021 tarihleri arasında goynuk@diyanet.gov.tr mail adresine veya ilçe müftülüğüne şahsen gönderebilecektir.

Değerlendirme Kurulu: İlçe müftülüğünden 2 temsilci Ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Edebiyat veya Türkçe Öğretmenlerinden oluşan kurul değerIendirecektir.

Değerlendirme kurulu: Yarışmanın konusuna uygunluğu, teması, yarışma katılım ve yarışma şartlarında belirtilen kriterlere bağlı olarak, Türk Milli eğitim esasları çerçevesinde değerlendirme kurulunun şiirleri ve kompozisyonları okuması ve puanlaması ile gerçekleştirilecektir.

Ödüller: 1.'ye Gram Altın 2.'ye 4O0 TL 3.'ye 300 TL ödül verilecektir.

Göynük Müftülüğü