21.10.2020

Yarışmanın Türü: Şiir ve Kompozisyon Yarışması

Yarışmanın Amacı: Mevlid-i Nebi Haftası

Yarışma Tarihi: 23 Ekim -  4 Kasım2020

Yarışmaya Katılım Koşulları: Göynük ilçesinde eğitim gören ortaokul, lise ve Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencileri

Yarışma Koşulları:-Yarışmaya katılım için, gönderilen şiir ve kompozisyonun daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir. Eserin herhangi bir yayında daha önce yayımlandığının tespit edilmesi halinde değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Çalışma tekniği serbesttir

-Şiir ve kompozisyon, yarışma konusuna uygun yazılmalıdır

-Her öğrenci yarışmaya bir (1) adet şiir veya kompozisyonla katılabilecektir. Sayfa sınırlaması yoktur.

-Yarışmaya katılanların mutlaka; adı, soyadı, okul, sınıf, telefon, adres yazmaları gerekmektedir.

-Yarışma sonrası dereceye giren şiir ve kompozisyonlar web adresinde yayınlanacaktır.

-Katılımcılar yarışmaya katılırken, tüm katılım şartlarını kabul etmiş sayılmaktadırlar.

Başvuru adresi: -Yarışmaya katılacaklar, yazdıkları şiir veya kompozisyonları 23 Ekim - 4 Kasım 2020 tarihleri arasında  goynuk@diyanet.gov.tr mail adresine veya ilçe müftülüğüne şahsen teslim edebilecektir.

Değerlendirme Kurulu: İlçe müftülüğünden 2 temsilci ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Edebiyat veya Türkçe Öğretmenlerinden oluşan kurul değerlendirecektir

Değerlendirme Kurulu: Yarışmanın konusuna uygunluğu, teması, yarışma katılım ve yarışma şartlarında belirtilen kriterlere bağlı olarak, Türk Milli eğitim esasları çerçevesinde değerlendirme kurulunun şiirleri ve kompozisyonları okuması ve puanlaması ile gerçekleştirilecektir. Başvuru tarihinin bitişinden itibaren 10 gün içerisinde değerlendirme yapılıp, ilgililere duyurulacaktır.

Ödüller: 1.’ye 300 TL  2.’ye 200 TL  3.’ye 100 TL  ödül verilecektir. Ayrıca yarışmaya şiir ve kompozisyon gönderen tüm öğrencilerimize katılım hediyesi verilecektir.

GÖYNÜK MÜFTÜLÜĞÜ