05.04.2024

Kaymakamız İftarda Hafızlarımızla Buluştu

Kaymakamımız Sn. Fatih Kaya, İlçe Müftümüz Sn. Yüksel Başkan ile birlikte Gerede İlçe Müftülüğümüzce organize edilen iftar programında Merkez Erkek Kur'an Kursumuzda eğitim gören öğrencilerle iftar programında buluştu.

4 Nisan 2024 Perşembe günü Gerede Merkez Erkek Kur’an Kursu’nda gerçekleşen iftar programında, öğrencilerimizin ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Kaymakam Kaya, “Bu mübarek günlerde burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tüm eğitim kurumlarımız devletimizin bekası ve geleceği açısından çok önemli kurumlardır. Sizlerde burada hem eğitim alanında hem de dini bilgiler konusunda donanımlı bir şekilde milli, manevi ve kültürel değerlerini bilen bireyler olarak yetişeceksiniz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Öğrencilerin hazır bulunduğu iftar yemeğinde İlçe Müftümüz Yüksel Başkan; "Bizlere onur, hafız öğrencilerimize de şevk ve heyecan veren ziyaretleri için Sn. Kaymakamımıza şükranlarımı arz ediyorum." dedi.