21.02.2024

Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Sadi Arslan Personellerle Toplantı Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Sayın Sadi Arslan, İlçe Müftülüğümüz personeliyle 19.02.2024 Pazartesi günü toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Gerede İlçe Müftümüz Yüksel Başkan, Vaiz Zekeriya Taşkın, Vaiz Muhammet İNAM, Murakıp Hüseyin Dağ ve müftülük personeli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda Sadi Arslan, personelimize temel görev ve sorumluluklarımızı hatırlattı. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak merkez ve taşradaki görev ve sorumluluklarımız üzerinde duran Sayın Arslan, Peygamber varisi olan kıymetli hocalarımızın, İmam-Hatiplerin, Müezzin-Kayyımların, Kur 'an Kursu hocalarımızın bu sorumluluğu üstlenişi ve gereğini layıkıyla yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini ve bu yoldaki görev ve sorumluluğumuzun ehemmiyetini dile getirdi.

Personelin görev yaptıkları yerlerde yaptıkları faaliyetleri dinleyen ARSLAN, yaşanılan sorun ve sıkıntıların aşılmasında başkanlığımızın her zaman desteklerinin olduğu ve olmaya devam edeceğini aktardı ve yapılan hizmetlerin daha çok arttırılması, daha çok insana ulaşılması gerektiği hususuna değindi.