13.11.2017

10- Adem DOBUR Görev Yılları:1995-2000

Manisa/Alaşehir İlçesinin Killik Kasabasında 1961 yılında dünyaya gelmiş olup ilk ve orta öğrenimini kasabada tamamladıktan sonra Manisa İ.H.L.ne başladı. 1979 yılında mezun olduktan sora aynı yıl İzmir Yüksek İslam Enstitüsüne girdi. Okulun fakülteye dönüştürülmüş olmasından dolayı 1983'de Dokuz Eylül Üniv. İlahiyat Fakültesi mezunu olarak yüksek öğrenimini tamamladı.

19 Mart 1984 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğtim Merkezinde kursiyer olarak  (müftü yardımcısı kadrosuyla) göreve başladı.

Daha sonra sırasıyla; Manisa Selendi İlçe Vaizliği, Yedek Subay olarak askerlik, Hakkari /Yüksekova Vaizliği, İst./Haseki Eğt. Mrk. (Müftü ve Vaizler İhtisas Kursu 7. dönem), Kütahya/Şaphane İlçe Müftülüğü, Bolu /Gerede İlçe Müftülüğü, İzmir/Kınık ilçe Müftülüğü, İzmir/Karşıyaka İlçe Vaizliği, Bayraklı İlçe Müftülüğü  görevlerinde bulundu.

Daha sonra 19/08/2014 tarihinde Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçe Müftüsü olarak atanan Adem DOBUR, evli ve üç çocuk babasıdır.