05.10.2018

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Vefat Eden Din Görevlileri İçin Mevlit Programı Düzenlendi.

Bolu İl Müftülüğü 04.10.2018 Perşembe günü Yıldırım Beyazıt Camiinde Akşam namazından sonra çeşitli tarihlerde ve farklı camilerde görev yapan ve vefat eden din görevlileri için Mevlidi Şerif okundu.

İl Müftülüğü Vaizi Satılmış Adıtepe, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tekbir, salavat, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okunması ile devam etti.

Vaiz Adıtepe program sonunda; Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Cami ve din adamı, cami ve cemaat ile ibadet etmenin fazileti, cami adabı, çocukların ve gençlerin camiye gelebilmeleri için neler yapılması gerektiği, din görevlisi olmanın aslında din gönüllüsü olduğu hakkında cemaati bilgilendirdi. Dua yapılması ve Yatsı namazının kılınmasıyla program sona erdi.