16.07.2018

BOLU İL MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN 15 TEMMUZ PROGRAMLARI

Bolu’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde 15.07.2018 Pazar günü akşam 21.00’da Valilik önünden Demokrasi Meydanına bir yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşün son bulması ile Demokrasi Meydanı’nda anma törenine geçildi. İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende ilahi, kaside, tekbir ve salavatlar okundu. Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak verildi. sayın Erdoğan’ın konuşmasının ardından il protokolü tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ’in yaptığı dua ile program sona erdi.

Programlara Bolu Valisi Aydın BARUŞ, Bolu Milletvekilleri Arzu AYDIN ve Fehmi KÜPÇÜ, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin EŞTÜRK, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcısı Önder YAMAN, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir ÇELİK, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Şehit olan polis memuru Ozan Özen’in ailesi, Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, din görevlileri, müftülük personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.