23.02.2018

Afrin Şehitlerimiz İçin Program Düzenlendi

Afrinde mücadele eden askerlerimiz için dua etmek, şehitlerimizin ruhunu şad etmek üzere 23.02.2018 Cuma günü Yıldırım Beyazıt Camii’nde sabah namazında bir program düzenlendi.

İl Müftüsü Orhan GENÇ’in sabah namazını kıldırması ile başlayan programda, Kur’an- Kerim, Tesbihat, salavat ve tekbirler okundu. Daha sonra Sayın GENÇ günün önemine binaen Şehitlik ve Vatan Sevgisi ile ilgili Ayet ve Hadisler ile kısa bir konuşma yaptı.

İl Müftüsü GENÇ’in duygusal konuşmasından sonra Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki YAVUZYILMAZ din görevlileri ve halkımız tarafından Afrin şehitleri için okunan hatimlerin duasını yaptı.

Bolu halkının yoğun ilgi gösterdiği Programa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan AĞCAN, İl Müftüsü Orhan GENÇ, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki YAVUZYILMAZ, İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin ERTEM, müftülük personeli, din görevlileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri katıldılar.

Programdan sonra cami çıkışında protokole ve tüm cemaate çorba ikramında bulunuldu.