25.04.2017

Bolu İl Müftülüğü’nden Kutlu Doğum Haftasında Hastaları Ziyaret

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 24.04.2017 Pazartesi günü Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti.

İl Müftüsü Orhan GENÇ ilk önce hastane Başhekimi Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret ederek karanfil ve kartela hediye etti. Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK, Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, Müftülük Vaizeleri Zeynep Binsor Akman ve Hatice Büşra TÜRKCAN ÇİFTÇİ, Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Gülden CANCAN, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Salih AYAN hazır bulundular.

İl Müftüsü Orhan GENÇ: “Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde bu gün hastane ziyaretimiz var. Çeşitli sebeplerden dolayı sağlığını kaybeden hastalarımız inşallah önce Yüce Allahın sonra siz sağlık çalışanlarımız sayesinde eski günlerine dönecekler. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Bolumuza ve çevresindeki illerde bulunan vatandaşlara hizmet ediyor. Çok da başarılı bir yönetim ve hizmet veriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Muhammed Emin Demirkol ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek İl Müftüsü Orhan GENÇ’e teşekkür etti.

Sonra hep beraber hastane yönetimi ile beraber çeşitli hastalıklar dolayısı ile hastanede yatan hastalar ziyaret edildi aynı zamanda  doktor, hemşire, hizmetli ve sağlık memurları da  ziyaret edilerek her birisine karanfil ve kartela hediye edildi.

Hasta ve yakınları bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek  İl Müftüsü Orhan GENÇ’e teşekkür ettiler.