09.08.2016

Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

2016 yılı Diyanet Hac Organizasyonu çerçevesinde Bolu il Müftülüğü’ne Normal Tip olarak kayıt yaptıran hacı adaylarımız 08.08.2016 Pazartesi günü İl Müftülüğü önünden dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Programa İl Müftüsü İzani Turan, İl Müftü Yardımcıları Nihat Kök ve Abdullah Eroğlu, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz, İl Müftülüğü Şube Müdürleri ve Hacı adayı yakınları katıldılar.

İl Müftüsü İzani Turan yapmış olduğu konuşmada: “Kıymetli kutsal toprak yolcuları; Ne mutlu sizlere yıllardır hasretini çektiğiniz o beldelere kavuşma zamanı geldi. İnşaallah sağ salim oralara ulaşmanızı ve görevlerinizi layıkı ile yapmanızı temenni ederim. Oralarda vaktinizi boşa geçirmeden her anını dolu dolu yaşayın. Kutsal mekanlarda devletimiz ve milletimiz için dualar edin. Hepinize sağlık ve sıhhat diliyorum. Evlerinize, eş, dost ve sevdiklerinize kavuşmanızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Daha sonra Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz dua yaptı ve hacı adayları tekbir, salavat ve telbiyeler ile kutsal topraklara uğurlandılar.