29.03.2022

Din Görevlileri Arasında “Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Din Görevlilerinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla Bolu İl Müftülüğü’nde Din Görevlileri arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmaları yapıldı.

28.03.2022 tarihinde Bolu İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda Komisyon Başkanlığını Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yaptığı iki ayrı katagoride İl birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalar sonunda Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: “Kıymetli arkadaşlar bizim gönlümüzde hepiniz birincisiniz. Cesaret gösterdiniz bu yarışmalara katıldınız. Hepinizi tebrik ederim. Sizlere meslek hayatınızda sonsuz başarılar dilerim” dedi.

Merkez ve ilçe birincilerinin katıldığı yarışmalar sonucunda:

İlçemiz Dereboy Köyü Çirkinler Mahallesi Camii 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Mehmet BABİR ERKEK DİN GÖREVLİLERİ - KUR’AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İl 3'ncüsü olmuştur. Yine görevlimiz Mehmet BABİR 2021 yılında da 2'nci olmuştu.