26.11.2018

B.A.İ.B.Ü. Hemşirelik Bölümü Öğrencileri İl Müftülüğünü Ziyaret Etti.

B.A.İ.B.Ü. Bolu Halk Sağlığı Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 21.11.2018 Çarşamba günü lisans dersinin uygulaması kapsamında topluma hizmet veren kurumların tanınması ve kurumların toplum yararına çalışmalarından toplumun haberdar edilmesi, kurumlarla işbirliği yapılarak halkın sağlığının geliştirilmesi uygulaması çerçevesinde, öğrencilerin topluma hizmet veren kurumları tanımaları, bu kurumlarla işbirliği yaparak halk sağlığına yönelik faaliyetlerle ilgili plan yapmaları amacıyla İl Müftülüğümüzü ziyaret ederek, İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök ile bilgi alış-verişinde bulundular.

Ziyaret sonrasında Sayın Kök misafir öğrencilere Diyanet işleri Başkanlığı Yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.