18.03.2023

Bolu İl Müftülüğü Hafız Öğrencilere Yönelik Motivasyon ve Rehberlik Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Hafızlık öğrencileri söyleşi ve imza gününde Geredeli hafız ve yazar Meral Kurtipek ile bir araya geldi. 15 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Bolu İl Müftülüğü konferans salonunda yapılan söyleşi ve imza gününe Bolu İl Müftülüğüne bağlı kurslarda hafızlık eğitimi gören öğrenciler ve hocaları katıldı.

İl müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, konuşmasında hafızlığın önemine dikkat çekerek hafız öğrencilerine yönelik yapılan bu tür faaliyetlerin gerekliliğine vurgu yaptı. Programa konuk olarak katılan Hafız ve yazar Meral Kurtipek'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kas hastalığından dolayı engelli olan Hafız Meral Kurtipek, hafızlık yolunda yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı. Hafızlığın bir nimet olduğunu ve hafızlık sayesinde eriştiği güzellikleri anlatan Kurtipek, öğrencilere güzel tavsiyeleriyle rehberlik etti. Söyleşi ve imza günü Sayın Kurtipek'in "Taçlandıran Hastalık" ve "Vesselam" kitaplarını öğrenciler için imzalamasıyla program sona erdi.