29.01.2023

Üniversite Öğrencileri Çatakören Köyünde Köy Halkı ile Kandil Programına Katıldılar.

Bolu İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlü ve Manevi Danışmanlarının organizasyonu ile düzenlenen "Regaib Kandili Programı” çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarındaki öğrenciler Bolu Merkeze bağlı Çatakören Köyünde köy halkıyla buluştu.

Akşam namazını cemaatle kıldıktan sonra köylünün hazırladığı yemek ikram edildi. Yemeğe müteakib camide Yasin-i Şerif, ilahiler, mevlid ve Aşr-ı Şerif okundu.

Bolu İl Müftülüğü Vaizi Harun Bakan’ın yaptığı vaaz ve Gençlik Koordinatörü Sinan Yerli tarafından yapılan dua ile devam eden program cemaat ile kılınan yatsı namazı kılınması ile sona erdi.

Köy halkı; 26.01.2023 tarihinde İl Müftülüğünün Regaib Kandili münasebetiyle düzenlenen program ile köylerinde değişik bir atmosfer oluştuğunu aktararak, başta İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu olmak üzere bu programa emeği geçen herkese ve üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler.