19.08.2022

Öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini Aldılar

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferberliği" projesi hazırlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı birimlerinin stajyer ve yarı zamanlı taleplerini karşılamak amacıyla "Kariyer Kapısı" adıyla dijital bir platform oluşturulmuş ve söz konusu platform aracılığıyla üniversite öğrencilerinden başvurular alınmıştır.

Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğümüze bağlı birimlerde 19.07.2022 – 15.08.2022 tarihleri arasında staj eğitimine katılan Tuğba Can, Hilal Durun, İrem Atsız, Hanife Aycan isimli öğrenciler 18.08.2022 Perşembe günü İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında İl Müftümüz Sayın Tahiroğlu öğrencilere katılım belgelerini Takdim etti. Sayın Tahiroğlu: “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen bu projede biz de yer almaktan onur duyuyoruz. Sizlerde bu projeye bizzat katıldınız ve katılım belgelerinizi almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum.

Sizleri tanımaktan ve misafir etmekten memnun olduk. Sizlerin Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında görev almanız bizleri sevindirecektir. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Öğrenciler ise; İl Müftümüz Sayın Tahiroğlu başta olmak üzere, müftülük personeline kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ve staj süresi boyunca her türlü kolaylığı sağladıkları için teşekkür ettiler.