18.08.2022

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Yeniçağa’da Eğitime Tekrar Başlayan Kız Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ile birlikte Yeniçağa İlçe Müftülüğüne bağlı Ekrem Doğanay kız ve erkek Kur’an Kursları’nı ziyaret etti.

Öğrenciler ve Kuran Kurs Öğreticileriyle buluşan İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu, eğitime tekrar başlayan yatılı kız kuran kursunda incelemelerde bulundu. Ziyaretler esnasında İlçe Müftülüğü ve Ekrem Doğanay İlme ve Kur’an’a Hizmet Vakfı tarafından her ay her bir öğrenci için hazırlanan 250 liralık bursları Sayın Tahiroğlu tarafından öğrencilere verildi.

İl Müftüsü Yeniçağa İlçesinde bulunan Ekrem Doğanay İlme ve Kurana Hizmet Vakfını ziyaret ettikten sonra bir açıklama yaptı: “İl merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde de öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız devam etmekte. Bizler geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı en bir güzel şekilde yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Onların eğitimi için her türlü imkanları seferber etmekteyiz. Buradan öğrencilerimizin ailelerine ve emeği geçen bütün tüm görevlilerimize teşekkür ederim” dedi.