16.08.2022

Ağustos Ayı Personel Toplantıları Yapıldı.

Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantıları 15-16.08.2022 tarihlerinde, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile Müftülük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen, görevlileri ilgilendiren talimatlar ve uyulması gereken konular açıklandı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından
kuraklık kaynaklı su sıkıntısı, özellikle içme ve kullanma sularının tasarruflu kullanılması, etkin ve sağlığı olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde suyun tüketilmesinin gerektiği belirtilerek, içme ve kullanma sularının güvenli ve temiz olması gerektiği kaydedildi.

Bolu Müftülüğü Vaizi Satılmış Adıtepe ise;
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi kapsamında, Tarihsel süreç içinde şiddet, şiddet toluma ihanettir, şiddetin etkisi şiddeti görenle sınırlı değildir, şiddet bir insanlık suçudur, şiddet inancımızla bağdaşmaz başlıklarını açıklayarak toplantılara katılan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerini bilgilendirdi.

Toplantılara, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Şube Müdürü Ali Ceylan, Kur’an Kursu Öğreticileri, şehir merkezi ve köy camilerinde görev yapan din görevlileri katıldılar.