18.05.2022

Bolu Valisi Ahmet Ümit Din Görevlileri İle Vedalaştı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 16.05.2022 Pazartesi günü Müftülüğümüzü ziyaretinde İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve Müftü Yardımcıları tarafından karşılandı.

Her ay düzenli olarak yapılan Din Görevlileri Mayıs Ayı Toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit'in katılımları ile Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Bolu Valisi Ahmet Ümit toplantıya katılan görevlilere hitap etti: “Din görevlileri toplumun manevi rehberleridir. Sizler insanların gönüllerinde taht kurarak milli, manevi, ahlaki ve vicdani değerlerimizi vatandaşlarımıza aktarmak gibi ulvi bir göreviniz bulunmaktadır.

Sizlerin salgın hastalık döneminde vatandaşlarımız için yapmış olduğunuz fedakarca çalışmalarınız asla unutulmayacak. Buradan İl Müftümüz başta olmak üzere, siz değerli din görevlilerimize, müftülük personeline çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Benim sizlere son konuşmam olacak bildiğiniz gibi tayinim çıktığı için sizin gibi güzide topluluktan hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana tüm haklarım helal olsun” dedi.

Vali Ümit’in konuşmasından sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu toplantıya teşriflerinden dolayı müftülük personeli ve din görevlileri adına teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.