15.10.2021

Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi’ne Bir Daire Bağışlayan Makbule Arabacıoğlu’na Teşekkür Ziyareti.

Bolu Şubesine bir daire bağışlayan Makbule Arabacıoğlu’nu evinde ziyaret etti. Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ve Şube Müdürü Ali Ceylan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, hayırsever vatandaşın Din Görevlisi damadı Sabattin Özkan ve eşi de hazır bulundular.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu: “Böyle bir hayra sebep oldukları ve eğitime verdikleri destek için hayırsever Makbule Arabacıoğlu hanıma ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Sizler kalıcı bir hayra sebep oldunuz. Allah hepinizden razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi. Hayırsever vatandaş makbule Arabacıoğlu’da: “Diyanet Vakfına hayır yapmaktan çok mutluyum aynı zamanda huzurluyum. Bu dairenin 4-6 Yaş Kur’an Kursu olarak değerlendirileceği duyduğum an mutluluğum bir kat daha arttı. Sayın müftümüze ve tüm Diyanet çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Makbule Arabacıoğlu tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi’ne bağışlanan daireyi Hasan-İbrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu olarak hizmete açılmasına sebep olan aileye, İl Müftümüz Sayın Ali Rıza Tahiroğlu Diyanet Yayınlarından kitap seti hediye etti ve kendisine teşekkür plaketi verdi.