13.04.2021

İl Müfülüğünde Devir-Teslim Töreni Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın İl Müftüleri Kararnamesi ile Osmaniye il Müftüsü iken Bolu İl Müftüsü olarak atanan Ali Rıza Tahiroğlu için Devir-Teslim töreni düzenlendi.

12.04.2021 Pazartesi günü İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Sayın Müftü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcıları Eyüp Orhan, Ahmet Halıcı, Bolu Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Karanfil, İlçe Müftüleri ve müftülük personeli katıldı.

Cavid-19 salgını nedeni ile maske ve mesafe kurallarına uygun olarak yapılan program Kur’an-ı Keri tilaveti ile başladı. Kuran tilavetinden sonra İl Müftü Vekili olarak görev yapan Eyüp Orhan Sayın Tahiroğlu’na sarık ve cübbeyi giydirerek hayırlı olsun dedi.

Sunuculuğunu Din Hizmetleri Uzmanı İslam Balcı’nın yaptığı programda Müftü Tahiroğlu kısa bir konuşma yaparak: “Kıymetli meslektaşlarım Bolu’ya gelmekten büyük memnuniyet yaşıyorum. Sizlerin arasında olmak ve bundan sonra yürüyeceğim yolda sizlerle beraber olmaktan gurur duyarım. Bolu güzel bir şehir insanları sıcak ve cana yakın. İnşaallah hep beraber Bolu için birlik beraberlik içerisinde, ciddiyetle ve samimiyetle çalışacağız ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Katılımcılar adına Bolu Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Karanfil söz aldı: “Kıymetli hocam tüm arkadaşlar adına Bolu’muza hoş geldiniz. İnşallah sizin öncülüğünüzde Bolu’da farklı işler yapılacağına inanıyorum. Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin. Rabbim kolaylıklar versin. Tekrar hayırlı olsun” dedi.

Sayın Karanfilin yaptığı duanın ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.