06.08.2020

Bolu İl Müftülüğü “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” Kampanyası Kapsamında İhtiyaç Sahibi 1120 Aileye Kurban Payı Ulaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine Yurdumuzun dört bir yanındaki vatandaşlarımız tarafından Yurtiçi Kurban Kampanyası ile Kurbanları bağışlanmaktadır. Bağışlanan bu kurbanlardan Genel Merkez tarafından TDV Bolu Şubesi’ne 280 hisse kurban gönderilmiştir.

TDV Genel Merkezi tarafından gönderilen kurbanlar Ülkemizin içinde bulunduğu virüs salgını devam ederken, ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlara hizmet götürme noktasında Bolu Valiliği Koordinesinde, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" Kampanyası kapsamında, Bolu Merkez Mezbahanede hijyen kurallarına uyularak ve İslami usullere göre kesilen 280 Hisse Kurban Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesinin iş birliğinde, Din Görevlileri, Vakıf Şube Görevlileri ve Vefa Sosyal Destek Ekipleri tarafından Kurban Bayramında 1120 pay ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.