22.03.2022

"YÜREKLERDE AKİF, DİLLERDE HÜRRİYET" ADLI KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

"YÜREKLERDE AKİF, DİLLERDE HÜRRİYET" TEMALI KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımız koordinesinde Mudurnu İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Türkiye Diyanet Vakfı Mudurnu Şubesi tarafından belirlenen ödülleri İlçe Müftüsü Necmi ÜNSAL öğrencilere takdim etti.

Yarışma hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü ÜNSAL; "Diyanet İşleri Başkanlığımızın organize ettiği yarışmalara ilgilerinden dolayı Milli Eğitim camiamıza, özellikle Okul Müdürlerine ve Ögretmenlere, sevgili öğrencilere teşekkür ederiz. Neslimizin milli ve manevi ihyası için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederim."dedi.