20.05.2022

Gençlik Haftası’nda Gençlerden Müftülüğümüzü Ziyaret

“Gençlik Haftası” münasebetiyle, İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü bünyesindeki Hacı Emin Efendi Camii Gençleri, 20.05.2022  Cuma günü Cami görevlisi Coşkun Kısaoğlu ile birlikte Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Gerekleştirilen ziyarette İlçe Müftümüz Yüksel Başkan’a Türk Bayrağı hediye ettiler.

Müftümüz Başkan gençler ile yaptığı sohbette; Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) ‘in : “Yedi sınıf insan vardır ki Allah onları gölgesinden (himayesinden) başka gölgenin (himayenin) olmadığı günde, bizzat kendi gölgesinde (himaye edecektir) gölgelendirecektir: … (Buhari, Ezan,36)  Hadis-i Şerif’ini hatırlattı ve bunlardan ikincisinin de Rabbine kulluk ederek temiz bir hayat içinde serpilip büyüyen genç olduğunu belirterek, ülkemizin güçlü ve müreffeh yarınları demek olan gençlerin bu nebevi çizgi doğrultusunda hayat sürmeleri dilek ve niyazında bulundu.

Ülkemizin geleceği olan çağın ruhunu kavramış ve aldığı emaneti büyük bir sorumluluk bilinciyle yarınlara taşıyacak gençlerimize ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Başkan, gençlere teşekkür etti ve çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.