29.04.2022

Hafız Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Gerede Müftülüğü rehberliğinde TDV Gerede Şubesinin katkılarıyla “VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURUYORUZ” projesi kapsamında Geredeli hayırsever kardeşlerimizin verdiği emaneti, mukabele okuyan ve hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimize Gerede Müftülüğü Konferans Salonunda 28.04.2022 tarihinde düzenlenen program ile (41 bayan, 96 erkek ile toplam 137 öğrenciye) takdim edildi.

Programda konuşma yapan Gerede Müftüsü Yüksel Başkan, Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı. Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Gerede İlçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız dedi. Evlatlarımızın eğitiminde emeği gecen hocalarımız, onları bizlere emanet eden aileler, bu hayırları yapan hayırseverlerimiz ve hayra vesile olan din görevlilerimiz başta olmak üzere katkısı olanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Müftümüz Başkan’ın konuşmasının ardından Hafızlarımıza hediyeleri verildi.