23.03.2022

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü Münasebetiyle Konferans Gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü İlçe Müftülüğümüz tarafından 22 Mart Salı günü Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programa bütün Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.Ardından İlçe Müftülüğümüze bağlı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Öğreticisi Cafer YALÇINKAYA ahirete irtihal eden bütün Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an okudu.

Açılış Konuşmasında İlçe Müftümüz Dr. Sinan YILDIZ yaptıktan sonra konferans vermek üzere Tarihçi-Yazar Mustafa TURAN'ın etkili sunumuyla son buldu.

Konferansa Daire Amirleri,Kur'an Kursu Öğrencileri, Lise Öğrencileri ve vatandaşların yoğun katılıyla gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Dr. Sinan YILDIZ Konferans sonunda Mustafa TURAN Hocamıza hediye takdiminde bulunarak katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.