11.10.2019

Bolu İl Müftülüğü’nden Hastaları Ziyaret

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 03.10.2017 Perşembe günü Bolu İl Müftüsü Orhan Genç Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret etti.

İl Müftüsü Orhan Genç ilk önce hastane yönetimini ziyaret ederek hafta ile ilgili kitaplar hediye etti. Ziyaret esnasında Din Hizmetleri Uzmanı İslam Balcı, Kur’an Kursu Öğreticileri Songül Yavuzyılmaz, Meral Özcan, Hastane Mescidi İmam-Hatibi Niyazi Kaçmaz hazır bulundular.

İl Müftüsü Orhan Genç “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde bu gün hastane ziyaretlerimiz var. Çeşitli sebeplerden dolayı sağlığını kaybeden hastalarımız inşallah önce Yüce Allah’ın sonra siz sağlık çalışanlarımız sayesinde eski günlerine dönecekler. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi Bolumuza ve çevresindeki illerde bulunan vatandaşlara hizmet ediyor. Çok da başarılı bir yönetim ve hizmet veriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Hastane yönetimi ise ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek İl Müftüsü Orhan Genç’e teşekkür etti. Sonra beraber çeşitli hastalıklar dolayısı ile hastanede yatan hastalar ziyaret edildi. Aynı zamanda  doktor, hemşire, hizmetli ve sağlık memurları da  ziyaret edildi.

Hasta ziyaretlerinden sonra bir süre önce hastanede tedavi görürken vefat eden Ahmet Şefik Çeşmecioğlu’nun anne-babası Fatma-Çetin Çeşmecioğlu’nun hastane bahçesinde yaptırmış olduğu çeşme İl Müftüsü Orhan genç tarafından yapılan dua ile halkın kullanımına açıldı.

Hasta, hasta yakınları ve Çeşmecioğlu ailesi bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek  İl Müftüsü Orhan Genç’e teşekkür ettiler.