11.10.2019

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti.

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 02.10.2019 Çarşamba günü Müftülük Konferans Salonu’nda “Cami ve Hayat” konulu konferans vermek ve bir dizi programlara katılmak üzere İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Sayın Albayrak önce İl Müftümüz Orhan Genç’i makamında ziyaret etti. Hafta münasebetiyle Bolu’da yapılacak programlar hakkında bilgiler aldı. Ziyaret esnasında Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri hazır bulundular. Sonra Müftülük Gençlik Merkezine geçen Albayrak görevli Vaiz ve Kur’an Kursu öğreticilerinden gençlik merkezindeki iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

Sayın Albayrak son olarak Bölge Yatılı Sandallar Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti. Hafızlık yapan yabancı ve Türk öğrencilerle sohbet etti. 4-6 Yaş gurubu Kur’an Kursuna geçerek oradaki minik öğrenci ve öğreticiler ile sohbet etti. Sınıfları, dinlenme odalarını, oyun odalarını ve yemekhaneyi gezerek İl Müftüsü Orhan Gençten bilgiler aldı.