05.10.2018

Dr. Elif Arslan İl Müftüsü Orhan Genç’i Makamında Ziyaret Etti.

D.İ.B. Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerinin evlilik, aile içi ilişki ağları, sorunlar ve çözümlere yönelik bilgilendirilmesi ve kurumsal aidiyet bilinci konusunda desteklenmesi amacıyla “Biz Bir Aileyiz” başlıklı bir proje yürütülmektedir.

Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonunda Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik "Cami Merkezli Din Hizmetlerinin Aile Bireylerine Katkıları; Din Hizmetine Adanmış Ömürler" konulu bir konferans vermek üzere Bolumuza gelen D.İ.B. Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif Arslan  05.10.2018 Cuma günü İl Müftümüz Orhan Genç’i makamında ziyaret etti.

Sayın Arslan’ın ziyareti esnasında Müftü Yardımcısı Nihat Kök ve Kur’an Kursu Öğreticileri adına Sümer Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğreticileri Songül Yavuzyılmaz ve Elif Bölen hazır bulundular.