02.08.2018

2018 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında personelin bilgilendirilmesi, tanıtım ve teşviki amacıyla İlimiz ve İlçe Müftülüklerimiz de görevli tüm personelin İlimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunun da 02 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Başkanlığımız Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet BODUR’ un katılımlarıyla toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet BODUR, İl Müftüsü Orhan GENÇ, İl Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN, İlçe Müftüleri, Müftülük Şube Müdürleri İhsan SUBAŞ ve Emre KESKİN, Türkiye Diyanet Vakfı

Bolu Şube Yöneticisi Hakan ESEN, Bolu Merkez ve İlçelerde görev yapan din görevlileri katılmıştır.