08.06.2018

Açık Ceza İnfaz Kurumunda İftar Programı Düzenlendi

Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda Cezaevi idaresi ve Bolu İl Müftülüğü ile ortaklaşa iftar programı düzenlendi. Programa Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ve  İl Protokolü yansıra Diyanet İşleri Başkanlığı Göç Daire Başkanı Dr. Bayram Demirtaş ve Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın, Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, Şube Müdürleri, Cezaevi Personeli ile hükümlüler katıldılar. Programda Düzce Belediyesi Mehteran Ekibi bir konser verdi.

Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Göç Daire Başkanı Dr. Bayram Demirtaş bir konuşma yaptı. Program hakkındaki memnuniyetini dile getiren Demirtaş; Cezaevlerindeki din hizmeti hakkında da bilgi verdi. İftar Yemeğinin ardından tutuklu ve hükümlüler tarafından şehitler için okunan 150 hatmin duası Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın tarafından yapıldı.