28.05.2018

Din Görevlileri Arasında “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması” Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde 28.05.2018 Pazartesi günü İl Müftülüğünde Din Görevlileri arasında Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması”  düzenlendi.

Bolu İl Müftülüğü Toplantı Salonunda Komisyon Başkanlığı’nı İl Müftüsü Orhan GENÇ’in yaptığı, İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK, Vaizler Ahmet ULUTÜRK, Harun BAKAN ve Diyanet Eğitim Merkezi Eğitin Görevlisi Hasan EKE’nin komisyon üyesi olduğu yarışmaya Merkez ve İlçe birincileri katıldı.  Yarışma sonunda tüm yarışmacılara İl Müftümüz Orhan GENÇ tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.

N O T : Yarışma sonucunda Bolu Merkez Sümer Mahallesi Camii Müezzin-Kayyımı Bilal YIILDIRIM 1. olmuş ve Zonguldak İli’nde yapılacak Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.